Hirdetés

Egy profi CS:GO játékos csodalövése még a kommentátorokat is összezavarta

|

Ax1Le ugrott, megnyomta a bal egérgombot, és úgy kivégezte ellenfelét, hogy annak felfogni sem volt ideje a történteket.

Hirdetés

Felesleges titkolnom, hogy nem vagyok egy nagy CS:GO rajongó: ami engem illet az e-sport megáll a League of Legendsnél. Azt viszont még én is el tudom ismerni, hogy Ax1Le varázslatos lövése egy statisztikai anomália. A srác egy pillanat alatt kapta le ellenfelét, minden olyan gyorsan történt, hogy a nézők észre se vették.

A napokban indult be a Valve szponzorálta Major Championshipek egyike, az IEM Rio Major 2022. A Challangers szakaszban a Cloud9 került szembe a GamerLegion csapatával, a meccseikből pedig egy történelmi pillanat született.

Hirdetés

A lenti visszajátszásban láthatjátok, hogy a kommentátorok először észre sem vették, hogy mi történt. Ax1Le a Terrorist csapat tagjaként épp araszolt a Mirage B pontjára, amikor látta, hogy figyelik a helyszínt. A válasza egy kockázatos lövés leadása volt, ami pixelekre volt attól, hogy az ellenfele előtt álló oszlopba csapódjon.

Ax1Le azért nem úszta meg élve az akciót, de ettől még a lövése bekerült a legendák könyvébe. Ha egyébként látni akarjátok még a srácot játszani, akkor jó ha tudjátok, hogy javában pörög az IEM Rio: a beosztást és minden fontos infót megtaláltok itt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)