Hirdetés

Egy spanyol kastélyban rendezik meg az idei Red Bull Wololo versenyt

|

Egy év kihagyás után visszatér a Red Bull Wololo, amiben az Age of Empires játékok legjobbjai mérhetik össze tudásukat.

Hirdetés

Oké, hogy a League of Legends és a Counter-Strike 2 a legnépszerűbb e-sportok napjainkban, de ha mindenki csak ezekből rendezne versenyt, hamar telítődne a piac. A Red Bull már hetedik alkalommal hozza össze a Red Bull Wololo eseményt, amiben az Age of... játékoké a főszerep: ezúttal négy játék kerül majd színre, az Age of Empires I (kis csalással az AoE II: Definitive Edition Return of Rome kiegészítőjének formájában), az Age of Empires II: Definitive Edition és az Age of Empires IV mellé az Age of Mythology: Retoldot is hozzácsapják.

A rendezvény döntőjének a spanyolországi Castillo de Almodóvar del Río ad otthont, amit még a VIII. században építettek, és részben itt forgatták a Trónok harca 7. évadát. 2022-ben Németországba, a heidelbergi várkastélyba vitték az eseményt, ami egyébként arról nevezetes, hogy ott van a világ legnagyobb boroshordója.

Hirdetés

Az össznyeremény 60 ezer dollár, ezért küzdhetnek a résztvevők négy napon át, október 3. és 6. között. Az egészet a Red Bull Gaming YouTube és Twitch csatornáin fogják közvetíteni.

Még nem késő nevezni: az AoE II utolsó, online kvalifikációjára augusztus 10-18. között kerül sor, az AoE IV legjobbjait pedig július 20. és augusztus 5. között eresztik majd egymásnak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)