Hirdetés

Együttműködést kötött a Lenovo és az ESL Gaming

|

2023-ig tart a partnerség a vezető számítógépgyártó és a legrégebben működő e-sport cég között.

Hirdetés

Év elején robbant a hír, hogy a szaúd-arábiai hátterű Savy Gaming Group (SGG) felvásárolja a piac legrégebbi, még működő e-sport szervező cégét, a német ESL-t (az egykori Electronic Sports League) és a rivális londoni FACEIT-t, egyetlen entitás, az ESL FACEIT Group szárnyai alá szervezve őket.

Ezzel viszont nem szűntek meg az ESL eseményei, így a világ legrégebben futó globális tornasorozata, az Intel Extreme Masters-széria (IEM) sem, amelyhez időközben a piacvezető számítógépgyártó, a Lenovo is csatlakozott.

Hirdetés

A Lenovo a júniusi IEM Dallastól egészen a jövő február 11-16 esedékes IEM Katowice 2023-ig  támogatja a versenyeket. Az együttműködés részeként a vállalat a nagy teljesítményű Legion gamer-PC-k portfólióját fogja felvonultatni, különböző márkaintegrációkon keresztül. Ez magában foglalja a Legion brand megjelenését a személyes Intel Extreme Masters eseményeken, a közösségi médiában és az interneten, beleértve a Twitch-közvetítéseket is. Az IEM-rendezvények személyes résztvevői pedig élesben is kipróbálhatják majd a hardvereket a Legion-standon.

"Büszkék vagyunk rá, hogy az idén csatlakozhatunk az Intel Extreme Masters rajongóihoz és követőihez, és támogathatjuk a világ legjobb játékosait és csapatait, akik a Lenovo Legion nagy teljesítményű, Intel által hajtott eszközei mellett új csúcsokat érnek majd el a következő szezonban."

- nyilatkozta Emily Ketchen, a Lenovo Intelligent Devices Group alelnöke és marketing vezetője.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A partnerségben érintett második versenyre ezen a hétvégén kerül sor, a július 15. és 17. zajló IEM Köln 2022 képében, ahol 24 csapat mérkőzik meg a CS:GO-ban. Ezzel párhuzamosan pedig a Twitchcon Amsterdam is pörög, ahol a Lenovo szintén szponzorként van jelen.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)