Hirdetés

Eldőlt, hogy meg lehet-e nézni a helyszínen a bukaresti Dota 2 világbajnokságot

|

A Valve-nek mérlegelnie kellett az egyre riasztóbb romániai járványadatokat is.

Hirdetés

Már megint beleszólt a The International 2021, vagyis a Dota 2 idei világbajnokságának lebonyolításába a pandémia. A korábban Stockholmból Bukarestbe áthelyezett eseményt a romániai Covid-fertőzöttek fokozatosan növekvő száma miatt a kedvenceiknek a helyszínen szurkoló nézők nélkül fogják lebonyolítani.

A bajnokságot 2020-ban nem tartotta meg a Valve, emiatt a vállalat célja idén elsősorban az volt, hogy a rajongóknak emlékezetes élményekben legyen részük és minél többen láthassák élőben a Dota 2 legjobb csapatait. Viszont a jelenlegi állapotokat figyelembe véve fontosabb a résztvevők egészségének megőrzése.

Hirdetés

A Valve a játék hivatalos oldalán jelentette be, hogy hosszan tartó mérlegelés után úgy döntöttek, a bukaresti járványvédelmi szabályozások szigorodása miatt az a legjobb, ha zárt kapuk mögött tartják meg a The Internationalt. Több résztvevő csapat már megérkezett Bukarestbe, és a Team Aster több tagja már elkapta a koronavírust, így jelenleg az a legfontosabb, hogy minden játékos és a produkciós csapat is egészségesen vehessen részt a világbajnokságon.

A The International 2021 csoportkörei október 7-én kezdődnek, ezt követi az egyenes kieséses szakasz október 12-én, remélhetőleg a járványnak már nem lesz több hatása a bajnokságra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)