Hirdetés

Elindult a Rainbow Six: Siege idei Road to SI eseménye, le is haltak a szerverek

|

Az új bulival új bérlet is érkezett, aminek megvásárlásával bővítheted a Rainbow Six bajnokság nyereményalapját.

Hirdetés

Néhány hét múlva indul a Six Invitational 2021, a Rainbow Six: Siege e-sport szezonjának legnagyobb versenye. A fejlesztők a bajnokság környékén rendszeresen elindítanak egy játékbeli eseményt is, ami limitált ideig elérhető extrákat kínál a versengés rajongóinak. A Road to SI ideje alatt idén is elérhető egy spéci battle pass, aminek vételárával a Six Invitational nyereményalapját gyarapíthatjuk.

A bérlet fizetős része 100 szintet tartalmaz, melyek összesen megnyitnak 135 kozmetikai jutalmat. A prémium sáv 1200 R6 kreditbe kerül, és csak február 22-ig lehet beszerezni. Ennek eredményeképpen mindenki vállára csapta a fegyvert, és hadba indult...

Hirdetés

Amint elindult az idei esemény, leolvadtak a játék meccskereső szolgáltatásai. Az R6 hivatalos Twitter oldala jelentette a problémát, amit néhány órával később sikerült elhárítani. Ha mást nem is, a szervergondok azt tökéletesen megmutatták, hogy mennyi játékos tért vissza az arénába.

A Six Invitational 2021 február 9-én indul és 21-ig tart. A világ 20 legjobb csapata vesz részt rajta, akik Párizsban fognak megharcolni az első helyért.

Sajnos idén senki sem követheti majd élőben az eseményeket a COVID-19 miatt meghozott biztonsági intézkedések miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)