Hirdetés

Eltárolja a Valorant a beszélgetéseket, hogy könnyebben lehessen bizonyítani az illetlen viselkedést

|

Aki a Valorant beépített VoIP funkcióját használja, jó, ha tud erről.

Hirdetés

Az online játékok üzemeltetőinek a glitchek kihasználói, a csalók és a szivárogtatók mellett a toxikusan viselkedőkkel is meg kell küzdeniük. A Riot Games egy ideje kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a más játékosokat sértegető felhasználókat is kiszűrje és büntesse, az új rendszer pedig ebben fogja segíteni az illetékeseket.

A napokban frissült az adatvédelmi szabályzat, melyben már szerepel, hogy a Riot eltárolhatja a hangüzeneteket, ezzel bizonyítékot gyűjtve arról, hogy valóban toxikusan viselkedett valaki. Amint az egyes jelentések kivizsgálása befejeződik, a hangüzenetet törlik.

Hirdetés

A rendszer fejlesztés alatt áll, valószínűleg gépi tanulást is fog használni, és a hangüzeneteket szöveggé alakítják majd, hogy ne kelljen mindent végighallgatni. Ez azért rejt magában hibalehetőséget, remélhetőleg lehetőség lesz fellebbezni, ha úgy érezzük, tévedésből került tiltásra a fiókunk.

A játékosok részéről ideiglenes megoldás lehet a játékélményüket rontók némítása, de a Riotnak az a célja, hogy aki nem tud viselkedni, az megkapja méltó büntetését, ne másoknak kelljen extra lépéseket tenni miatta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)