Hirdetés

Elveszíti az egyik legfontosabb játékot a verekedős e-sport csúcsrendezvénye

|

A Super Smash Bros. széria epizódjai fontos sarokkövét képezték az EVO-knak, de a Nintendo bekeményített, és elkaszálta a szerepeltetés minden lehetőségét.

Hirdetés

Az Evolution Championship Series számít az e-sport világ egyik legnagyobb eseményének, még akkor is, ha eddig sosem hallottál róla. A verekedős játékok olimpiáján jó néhány játékban megmérettetnek a  műfaj legjobbjai, és a Super Smash Bros. több verziója mindig ott volt a felhozatalban.

Idén sajnos ez változni fog. Az EVO szervezői bejelentették, hogy a Nintendo lehetetlenné tette a Super Smash Bros. játékok szerepeltetését.

Hirdetés

Az EVO 2022 nagyobb bejelentéseire csak március 8-án számíthatunk, de a szervezők senkit sem szerettek volna hitegetni a dátum elérkezésééig: azt már a nagy stream előtt közölték, hogy a Smash Bros. kimarad.

"Ugyan rendkívül hálásak vagyunk a rengeteg játékért, amiket majd Las Vegasban pörgethetünk, azt már előre tudatni akartuk veletek, hogy a Super Smash Bros. ezúttal nem fog visszatérni. 2007 óta minden évben láthattunk elképesztő Smash Bros. pillanatokat az EVO eseményeken. Szomorúan kellett azonban tudomásul vennünk, hogy a Nintendo nem szeretné velünk folytatni történetét. Reméljük, hogy valamikor a jövőben ismét lesz lehetőségünk együtt ünnepelni a Super Smash Bros. közösség eredményeit."

A Sony 2021-ben felvásárolta az EVO-t, de a jelentések szerint ennek semmi köze a mostani helyzethez. A Nintendo egyszerűen csak szervezni akar egy saját Super Smash Bros. versenysorozatot, és teljesen elzárnak minden külsős szervezőt a játéktól.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)