Hirdetés

Ennyit még soha, senki nem tudott ölni egy Call of Duty: Warzone meccs alatt

|

Egy amerikai streamer leült pörgetni egy Call of Duty: Warzone meccset a haverjaival, aminek aztán világrekord lett a vége.

Hirdetés

Átlagos hétköznapi Warzone rutin: egy squad beugrott a csatatérre és elkezdte a szokásos lövöldözést, amikor feltűnt a tagoknak, hogy már 20-nál van a számláló.

A srácok felbátorodva kezdtek mészárolni, és hopp, elérték a 70-et. Itt ütött szöget a gondolat Aydan Conrad, egy amerikai streamer fejében, hogy ebből még lehet valami, a csapat pedig belevetette magát az önfeledt mészárlásba, hogy rekordot döntsenek. Meg is lett a vadászat eredménye...

Hirdetés

Aydan csapata 162-es eredménnyel, sikerrel megdöntötte a korábbi, 143-as Warzone kill rekordot. A pontszám még sokkal lenyűgözőbbé válik, ha hozzátesszük, hogy ez egy olyan meccsben történt, ahol 150 volt a játékosok maximum száma.

Nyilván ez úgy jött össze, hogy sokan visszatértek a csatatérre a bukásuk után (beleértve Aydant is, akinek vissza kellett harcolnia magát a Gulágból).

Nagyon kíváncsian várjuk a következő kihívót, ebben a kategóriában már nagyon nehéz lesz jobb eredményt elérni, de tudjuk, hogy mindig akadnak elszánt harcosok a lövészárokban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)