Hirdetés

Az Epic bejelentette első hivatalos Fortnite versenyét

|

A 100 millió dolláros e-sport alap első darabkájáért már ezen a hétvégén megküzdenek a játékosok.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette a Fortnite Summer Skirmish sorozatot, aminek összdíjazása 8 millió dollár lesz, ezt 8 hétnyi versengés alatt fogják szétosztani a győztesek között.

Hirdetés

A nyári versenysorozatban többféle játékmódban fognak lezajlani, és az egyes heti nyereményalapok is változnak majd. A mostani vetélkedő résztvevőit az Epic Games választotta ki múltbéli teljesítményük és Fortnite közösségbeli szerepük alapján. A jövőbeli eseményekre egyébként lesznek selejtezők is, de az első körben meghívásos alapon működik a rendszer.

Ezen a hétvégén egy Duos verseny lesz hétvégén, tehát július 14-től kezdődően fog pörögni. A nyereményalapban ezúttal 250 000 dollár várja majd a győzteseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)