Hirdetés

Fortnite - új kifizetési rendszerre vált az Epic Games

|

Megbízhatóbb modellt fog használni a vállalat, mert sokaknak nem tudott fizetni.

Hirdetés

Hatalmas pénzösszeget nyerhetnek a legjobb Fortnite-játékosok (mint például Bugha, a világbajnokság győztese), viszont a 2019-es kompetitív szezon során több problémába is ütközött az Epic a nyeremények kifizetését illetően.

Hirdetés

Több játékos nem jutott hozzá a pénzéhez, és ez leginkább annak volt köszönhető, hogy az Epic több alkalommal sem kapta meg az átutaláshoz szükséges banki adatokat. Hogy ezt a jövőben elkerüljék, egy könnyen átlátható platform segítségével fogják intézni az utalásokat. A PayPal tulajdonában lévő Hyperwallet rendszerében a megfelelő személyes adatok megadását, valamint a hitelesítési folyamatot követően a játékosok könnyebben elérhetőek lesznek. Kiskorúak esetében természetesen egy szülő vagy törvényes képviselő adatai szükségesek. A korábbi kifizetési rendszer is működik, és az április 14. előtt zajló versenyek díjainak kifizetését még ezzel intézik. A váltásról szóló blogbejegyzésben az Epic azt is részletezte, hogy milyen hibák merültek fel korábban, és az adatok helyes megadásával tudják utalni az illetékesek számára az eddigi nyereményeket.

A hivatalos blogbejegyzést erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)