Hirdetés

Minden Fortnite versenyt elhalaszt az Epic, de nem a koronavírus miatt

|

A World Cup a kvalifikációs körökkel együtt csúszni fog, és kivételesen nem a lassan világjárvánnyá növekvő fertőzést az oka.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy nem tart pénzdíjas Fortnite versenyeket addig, amíg le nem gyűrik a játékosokat és a játék szervereit befolyásoló gondokat. A cél mindenekelőtt, hogy mindenkinek stabil játékélményben legyen része, csak utána jöhetnek majd a nagy megpróbáltatások. Ezt a döntést egyébként több profi játékos is örömmel fogadta.

Hirdetés

Sajnos a bejelentő tweet alapján valószínűleg nem fogunk hallani semmit se a 2020-as World Cupról, se az azt megelőző selejtezőkről a közeljövőben. Tavaly a világkupa az év egyik legizgalmasabb e-sport eseménye volt, amit 10 online kvalifikációs alkalom előzött meg. Az első körök áprilisban kezdődtek, de jóval előtte megvoltak a pontos infók. Most ezek sehol sincsenek, így várhatóan csúszni fog az egész buli.

Az Epic nem részletezte az okokat, de könnyen lehet, hogy a gondokat az Unreal Engine Chaos fizikai motorja okozza, melyet február elején építettek be a fejlesztők, és már akkor is bevallották, hogy nem lesz egyszerű az átállás. Az sem segíti a helyzetet, hogy a legfrissebb szezonban számtalan felfegyverzett NPC frakció, koordinált támadásokat intéz a játékosok ellen. Ez egy többmilliós játékosbázist kiszolgáló rendszert komolyan megterhelhet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)