Hirdetés

Az ESL Women's Sydney Open versenyét a Vodafone is támogatja

|

A jövő heti IEM Sydney kiemelt támogatója lesz a telefon óriás. A cég egyébként külön szponzorálja az esemény női versenyét is.

Hirdetés

Az IEM Sydney 2018-as rendezvényen egy nyílt verseny is megrendezésre kerül. Ez az ESL Women's Sydney Open, ami május elsején indul, és egészen hatodikáig tart.

Hirdetés

A Women's Sydney Open nyereményalapja 10 000 dollár lesz, és 4 csapat már kvalifikálta is magát a Counter-Strike: Global Offensive versenyre. Ezek a Noot Noot, CCC, WinkyFace és a LilsUzi. A külön női versenyek nem mindig férnek be a versenynaptárba, ezek iránt egyelőre alacsonyabb az érdeklődés, mint a nagy sztárokat felvonultató meccsek iránt, így a szponzorok sem feltétlen kapkodtak értük. Most azonban úgy tűnik, változik a helyzet.

"Az ilyen nagy cégek belépése, és az olyan szervezetek munkája, mint az ESL teszik lehetővé azt, hogy feljődhessen és kivirágozhasson a női esport jövője" - nyilatkozta a Noot Noot vezetője, Jessica "Artemis" Majrough.

Az IEM Sydney 2018 jövő héten indul. Ti követni fogjátok a meccseket?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)