Hirdetés

Az ESPN egyre komolyabban veszi az e-sportot, az Apex Legends is terítéken

|

Az ESPN TV csatorna egyre inkább rápörög az e-sportra, ezt fogja bebizonyítani az EXP versenysorozata is.

Hirdetés

Az ESPN ráhasal az e-sportra, főleg az Apex Legends eseményekre. Az első általuk rendezett verseny egy Pro-Am megmérettetés lesz, ahol rajongók és profik fognak együtt és egymás ellen játszani. A profik aztán augusztusban fognak komolyabb csatatérre vonulni augusztus 2-án.

Hirdetés

Az ESPN (az ASUS Republic of Gamers részlegének hathatós közreműködésével) addigra időzítette a Minneapolisban megrendezésre kerülő EXP Invitationalt. Erre a versenyre csak a világ legjobb 20 Apex Legends csapata kap meghívást, akik aztán 2 napon át küzdenek a 150 ezer dolláros nyereményalap egy darabkájáért. A meccseket több platformon is lehet követni, de a legegyszerűbb az ESPN alkalmazása lesz majd, ahol a fontosabb pillanatokból összefoglalókat is láthattok majd.

Az EXP eseményeken a játékosok ROG hardvereken fognak játszani, amin nem vagyunk meglepve, az ASUS már a PAX, a Dreamhack és az ESL One rendezvények támogatásával is bizonyította az e-sport melletti elkötelezettségét.

Az ESPN EXP Pro-Am móka július 11-én kezdődik, míg az Invitational augusztus másodikától harmadikáig fog pörögni. Az Apex Legends rajongóknak mindkét eseményt érdemes lesz szemmel tartania.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)