Hirdetés

Esport akadémia nyílik Malajziában

|

A fővárosban, Kuala Lumpurban nyíló új intézmény a tehetséges játékosok és kommentátorok kinevelésével foglalkozik majd.

Hirdetés

Az Esports Malaysia szervezet és az Asia Pacific University of Technology and Innovation partnerkapcsolatának köszönhetően jön létre az egyetem kampuszán az az iskola, ami felkészíti majd a diákokat az esport karrierre.

"Az Esport Akadémia célja az, hogy a világ egyik vezető intézménye legyen, és nem csak helyi szinten, hanem nemzetközi viszonylatban is tehetségekkel lássuk el az iparágat. Köztudott, hogy az itteni játékosok, mint Mushi, Chuan, AmTuah és még sokan mások rengeteg nemzetközi versenyen megfordulták már, így tudjuk, hogy a helyi tehetségek képesek versenybe szállni a világ legjobbjaival."

- nyilatkozott Dato' Latt Shariman Abdullah, az Esports Malaysia elnöke.

Egyébként a szervezet dolga nem csak a tanítás lesz, versenyeket és szemináriumokat is fognak rendezni, illetve az is tervben van, hogy meghívják a már befutott maláj játékosokat, hogy megosszák tudásukat a diákokkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)