Hirdetés

A Twitchen kampányol az esportért egy svéd politikus

|

Rickard Nordin nem azért használja a népszerű streaming platformot, hogy megmutassa, milyen jó játékos, sokkal nemesebb célból kezdett el videózni.

Hirdetés

Manapság már bárki közvetítheti élőben a játékát a Twitchen keresztül, és amíg a legtöbben inkább szórakoztatni szeretnék a közönséget, néha akadnak olyanok, akik komolyabb témákat boncolgatnak egy-egy stream során, és nincs ez máshogy a svéd politikussal sem.

Rickard Nordin a Centerpartiet párt képviselője és a svéd parlament tagja, aki azért kampányol, hogy az esport játékosok is hasonló bánásmódban részesüljenek, mint a sportolók, és ne legyen problémájuk az országba való belépéssel, ha egy versenyre érkeznek. Egy olyan vízumos megoldást szeretne bevezetni, amilyen az USA-ban is működik, és úgy gondolta, hogy a Twitch kiváló platform lehet az ötlet népszerűsítésére.

Nordin egyébként szintén gamer és nagy Hearthstone rajongó, így élő közvetítései során leginkább a Blizzard kártyajátékával játszik, miközben próbálja elmagyarázni terveit. A stream minden kedden este hét és nyolc óra között érhető el és ugyan a politikus svédül beszél, azt ígérte, megpróbál angolul is választ adni a kérdésekre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)