Hirdetés

E-sport vígjátéksorozat készül a YouTube Redre

|

Jó esély van rá, hogy ez legyen a legnépszerűbb YouTube Red széria, már csak a témaválasztás miatt is. Az első trailer mondjuk csak közepesen meggyőző.

Hirdetés

A Good Game című széria nem olcsó egy paródiája akar lenni az e-sportnak, de nyilván vígjátékként értelmezendő sorozatról van szó. A főszereplők között ott van a Game Grumps Dan Avidanje és Arin Hansonnja, az írói csapatban pedig még Dan Harmon is feltűnik, aki például a Rick and Morty írásáról lehet ismerős.

A Game Grumpsos srácoknak ez lesz az első igazi színészi munkája, de a mögöttük dolgozó stáb remélhetőleg lesz olyan jó, hogy átlendítse őket ezen. Az első trailer már be is futott a szériáról, és egyelőre nem tűnik rossznak, de azért a nagy hanyatt esés is elmaradt.

A Good Game augusztus 30-án indul a YouTube előfizetéses rendszerén, a YouTube Reden keresztül. Ti mit gondoltok róla első látásra?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)