Hirdetés

EVO 2018 - ezekkel a játékokkal bunyóznak majd a profik, kimaradt az egyik legnagyobb cím

|

Megérkezett a hivatalos lista az EVO 2018 résztvevő játékairól, és meglepő módon az egyik alapkőnek tekintett alkotás kimaradt a felsorolásból.

Hirdetés

Aki mondjuk olvasta a tesztünket a Marvel vs. Capcom: Infinite-ről az nem biztos, hogy meglepődött. Az EVO 2018 vezetősége úgy gondolta, hogy a mostanában meglehetősen tömött verekedős piacon van jobb választás is a félresikerült crossover bunyós játéknál.

Hirdetés

Az idei Evolution Championship Series hivatalos listája a következő:

- Street Fighter V: Arcade Edition
- Tekken 7
- Guilty Gear Xrd: Rev 2
- Injustice 2
- Dragon Ball FighterZ
- Super Smash Bros. for Wii U
- Super Smash Bros. Melee
- BlazBlue Cross Tag Battle

A kétségtelenül szórakoztató, de érezhetően elsietett, és káros üzleti döntésekkel mérgezett Marvel vs. Capcom: Infinite egyszerűen nem tudta megütni a mércét egy olyan évben, amikor például a Dragon Ball FighterZ is megjelent.

Az EVO minden évben a legnagyobb verekedős e-sport esemény, ami idén augusztus 3. és augusztus 5. között fog lezajlani Las Vegasban. Érdemes lesz követni az online közvetítéseket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)