Hirdetés

Ez a lehetőség biztosan nem kerül be az Apex Legendsbe, pedig sokan örülnének neki

|

A Respawn fejlesztői egy csomó rajongói kérdést kaptak, de nem minden esetben volt biztató a válasz.

Hirdetés

Sok battle royale játékban nemcsak egyedül küzdhetünk a túlélésünkért, hanem arra is van lehetőség, hogy több pajtásunkkal együtt igyekezzünk minél hosszabb ideig életben maradni, és összecsapni a csatatéren kószáló ellenfelekkel. Az Apex Legends viszont kifejezetten a csapatos mókára fókuszál, hiszen két- és háromfős brigádokban indulhatunk harcba, és úgy tűnik, hogy ez a jövőben is így fog maradni.

Hirdetés

A fejlesztők egy reddites kérdezz-felelek során válaszoltak a különféle rajongói kérdésekre, így több érdekességre is fény derült. A dizájnért felelős vezető, Jason McCord például elárulta, hogy nem tervezik a négyfős csapatok bevezetését, mivel tesztelték már korábban a dolgot, és szinte követethetetlen volt a harc, rossz értelemben volt kaotikus az egész. Ezen felül pedig a lobby és a loot-elosztás is háromfős brigádokra van tervezve, és ugyan ezeket a problémákat lehetne orvosolni némi erőfeszítéssel, a jelek szerint a fejlesztők nem is akarnak foglalkozni a témával, mivel elégedettek a mostani csapatmérettel.

Egy másik témával kapcsolatban a játék rendezője Chad Grenier arról beszélt, hogy egész egyszerűen nem hajlandóak crunch-hoz, vagyis komoly túlóráztatáshoz folyamodni, ezért valószínűleg lassabban is fogják készíteni a tartalmakat, mintha 15 órát dolgoznának egy nap. Grenier azt is elárulta még, hogy a megjelenés óta majdnem megduplázódott a fejlesztőcsapat mérete, hogy ki tudják szolgálni a tartalomigényt, szóval tényleg igyekeznek egészséges ütemben szállítani a minőségi dolgokat.

Ti egyébként örülnétek, ha nagyobb csapatokban harcolhatnátok az Apex Legends-ben?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)