Hirdetés

Ez a rajongói CS:GO pálya majd megtanít célozni

|

Ha azért kerülöd a világ egyik legnépszerűbb lövöldéjét, mert bénán célzol, akkor egy rajongói pályán most zavartalanul gyakorolhatod azt.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive egyik legnagyobb erőssége, hogy rengeteg közösségi pálya készül hozzá minden percben. Az alkotások nagyját persze elmossa az ár, de Dreazc0v új lőtere kiemelkedett a mocsárból a maga 5 csillagos értékelésével.

A játékosok nagyon szeretik a gyakorlótér alkotójának munkáját, és nem győzik ajánlani mindenkinek, aki a célzását és a mozgását szeretné csiszolni.

Ahogy a lenti videóban is láthatjátok egy akadályokban szegényes térről van szó, ahol a minden irányból érkező botokat csak pontos egérmozgással lehet lelövöldözni.

Hirdetés

Aki kevésbé stresszes gyakorlást szeretne, annak ott vannak céltáblák is melyeket állítható sebességben lehet mozgatni.

Tökéletes helyszín lehet ez a CS:GO legalapvetőbb mechanikáinak gyakorlására, így melegen ajánljuk minden kezdő és haladó játékosnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)