Hirdetés

Ez a vak srác simán leverne téged Mortal Kombat X-ben

|

A Sightless Senshi végtelenül élvezi bucira verni ellenfeleit, aztán elárulni nekik, hogy ő egyébként vak.

Hirdetés

A 29 éves Zoe Espinoza imádja a videojátékokat, de egy nagy hátránya van a többiekhez képest: Leber-féle öröklődő optikus neuropátiában szenved.

Ez a borzalmas állapot nyilván komoly akadályt jelent egy kompetitív harctéren, de Zoe nem hagyta, hogy ez hátráltassa őt. Nagyon ügyes Mortal Kombat X játékossá vált, aki valószínűleg bármelyikőnket lecsapna.

Hirdetés

Espinoza a Totally Game műsorában kifejezetten büszkén beszélt a dologról:

"Az egyik legjobb érzés a világon, amikor egy verekedős játékban brutálisan lenyomsz valakit, aztán odafordulsz és megmondod neki, hogy vak vagy. Abszolút elpusztítja a másik büszkeségét."

Elmondása szerint vak játékosként négyszer annyit kell gyakorolnia ahhoz, hogy negyed annyira jó legyen, mint ellenfelei. Ettől még Zoe annyira ügyes lett Mortal Kombatban, hogy leigazolták egy PermaStunned nevű e-sport csapatba.

A szervezet hátrányos helyzetű játékosoknak adja meg a versengés lehetőségét, és velük együtt küzd azért, hogy minél több olyan opciót építsenek be a játékokba, melyek segítik a fogyatékossággal élő gamerek élményét.

Sightless Senshinek van saját YouTube és Twitch csatornája is, így akit érdekel, hogy hogyan játszik, az ezeken a platformon ráleshet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)