Hirdetés

Ezért fontosak a különböző szerepek a CS:GO-ban

|

Mit csinál az entry fragger? Mit kell tudnia egy jó supportnak? Miért jó, ha van a csapatban egy lurker? Erre kaphattok most választ.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzései ugyan még nem indultak újra, de május folyamán is érkeztek videók a hivatalos YouTube csatornára. Kisebb leckék helyett (amelyekből egyébként közel 300 található ott) most hosszabb anyagokban ecsetelték profi játékosok, hogy hogyan épül fel egy hatékony CS:GO-csapat, ki milyen szerepet tölt be, és hogyan járulhat hozzá a sikerhez.

Hirdetés

DeadFox és Scorch videóiból megtudhatjátok, mi az entry fragger, az AWP-s, a support, a lurker és az irányító vagy irányítók szerepe, így akár a laza, otthoni meccsek során is sokkal jobb eredményeket érhettek el, versenyeken meg pláne. Az első részt alább láthatjátok, a többi YouTube-on található, a 297-300. részt keressétek!

A napokban zajlik a Lenovo Honvéd Series legújabb versenye, a Diploma Royale, melyben négy egyetem játékosai küzdenek a dicsőségért. A következő, döntő előtti utolsó mérkőzésre holnap este 18:00-kor kerül sor, az első játéknap és a második játéknap eredményeit a linkeken találjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)