Hirdetés

Ezért lesz érdemes nézni a League of Legends e-sport meccseit a nyáron

|

Szép kis ajándékok üthetik a szerencsésebb nézők markát a Summer Split mérkőzései során.

Hirdetés

A koronavírus-járvány ugyan eléggé betett a különböző e-sport szcénáknak, de azért így sem maradnak néznivaló nélkül a professzionális videojátékozás kedvelői. Hamarosan például izgalmas League of Legends-meccseknek lehetünk szemtanúi, és közben még különféle ingyenes jóságokat is bezsebelhetünk majd.

Hirdetés

Az idei Summer Split során ugyanis az LCS és a LEC nézői is ajándékokat szerezhetnek, amihez mindössze annyit kell csinálniuk, hogy szimplán nézik az élő közvetítéseket. Az új Drops rendszernek hála skin shardokat, chromákat, prestige pointokat és Clash ticketeket is begyűjthetünk, amik az egyes meccsek fontosabb momentumait követően lesznek kiosztva bizonyos időközönként.

Persze azért vannak kritériumok is, ugyanis csak akkor járhatnak ajándékok, ha a Riot hivatalos weboldalán keresztül követjük a mérkőzéseket, ahol először is be kell jelentkeznünk, majd külön beállítani, hogy szeretnénk kapni jóságokat.

Ti nézitek majd a Summer Split meccseit?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)