Hirdetés

Ezt kapják idén a Rainbow Six: Siege játékosai

|

A Ubisoft leleplezte a teljes roadmapet az idei évre, nem csak az első szezonban jön vadonatúj pálya.

Hirdetés

Hetedik évét kezdi meg hamarosan a Rainbow Six: Siege, így a Six Invitational során nem csak a Demon Veil szezon újdonságairól meséltek, de arról is, mi vár még ránk a következő 12 hónapban. Lesznek változások az előző évek menetéhez képest, jók és kevésbé jók egyaránt.

Minden szezonban érkezik egy karakter, egy tematikus esemény és egy Arcade mód, de a negyedikben nem kapunk majd új pályát - az első három keretében viszont nem régi játékterek felfrissített változatain eshetünk egymásnak, hanem vadonatúj helyszínekre indulhatunk bevetésre.

Hirdetés

Az első szezon egy japán operátort (Azami), a streamereknek szóló Privacy módot, a team deathmatch módot hozza, illetve a lehetőséget a támadók számára, hogy a felkészülési fázis során karaktert váltsanak, igazodva a védők taktikájához.

A második szezon során Belgiumból érkezik az újonc, a TDM bővül majd új pályával, bekerül egy lőtér, tippek az operátorokhoz, és a nem szépen játszó játékosok büntetésére kitalált reputációs rendszer első szintjét is bevezetik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A harmadikban szingapúri katona erősíti a felhozatalt, az új pálya pedig a kompetitív mód kínálatát bővíti. A reputációs rendszert továbbfejlesztik, és lehet majd jelenteni a visszajátszások alapján. A Ranked mód átdolgozott, 2.0-s változata szintén itt debütál, mindenki bronz szintről kezd majd, és minden újabb rang eléréséért jutalom jár.

A negyedikben végül nem lesz új pálya, viszont bizonyos Arcade módok (Golden Gun, Attrition, Legacy, Headshot) véglegesen bekerülnek, hetente váltják majd egymást.

A Demon Veil mától elérhető a tesztszervereken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)