Hirdetés

Ezzel az olcsó trükkel kár is próbálkozni, nem jár érte Counter-Strike 2 hozzáférés

|

A Valve egyértelműen az ügyeskedni próbáló játékosok tudtára adta, hogy átlát a szitán.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy egy hónapja még csak pletyka szinten merült fel a Counter-Strike 2 létezése, most már napok óta elérhető a limitált teszt. Ugyan egyelőre kizárólag a Dust 2-n kergethetik egymást a szerencsés játékosok, így is hatalmas az érdeklődés, egyesek pedig mindenféle trükkel próbálnak bejutni. A fejlesztők korábban elmondták, a kiválasztáskor több faktor is közrejátszott, és fontos volt, hogy az elmúlt időszakban ki, mennyit játszott a CS:GO-val.

A legnagyobb CS streamerek, profi játékosok, e-sport személyiségek és a rendkívül sokat játszók látszólag a sor elején voltak, mikor a résztvevőket válogatták. Ebből okulva felütötte a fejét egy elmélet, miszerint elég lehet egy hivatalos szerveren AFK-olni, amivel feljebb toljuk a játékidőnket, így pedig nő az esélyünk, hogy hozzáférést kapjunk a CS2-höz.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban azonban gyorsan elhessegette a találgatásokat a Valve, mivel csak a teszt indulása előtti játékidőt vették figyelembe:

Teljesen felesleges tehát idegőrlő órákat eltölteni az Arms Race és egyéb szervereken. Ezek után mindössze annyit tehetünk, hogy reménykedünk, és addig is próbálunk örülni annak, hogy a nyáron megjelenő Counter-Strike 2-ben már kevésbé kell majd aggódnunk a csalók miatt, és közben a kinézeteinket is tovább vihetjük egy szebb, fényesebb világba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)