Hirdetés

Az egyik legnagyobb e-sport-szervezettel társul a Facebook

|

Az ESL és a közösségi platform együttműködésének hála a legjobb Counter-Strike: Global Offensive játékosok meccseit itt is streamelik majd a versenyek szervezői, és egy exkluzív összefoglalót is készítenek.

Hirdetés

A Facebook többek között a streamelés lehetőségének bevezetésével is megmutatta, hogy a gamerek számára is minél több új funkciót szeretnének nyújtani. De videós törekvéseikbe be szeretnék vonni a kompetitív játékok rajongóit is, így az egyik legnépszerűbb e-sport felé is nyitnak.

Hirdetés

Nemrég az ESL-lel való társulásukról számoltak be, aminek köszönhetően a Facebookon is minőségi Counter-Strike: Global Offensive tartalmakkal találkozhatunk. Így például az ESL One és az Intel Extreme Masters eseményeket élőben, hat nyelven streamelik, de a kiemelt Rank S meccsekből is gyártanak műsorokat a közösségi site számára. Ráadásként egy exkluzív műsort is összevágnak, amiben csak a Facebookon mutatják majd be a feltörekvő tehetségeket, a legjobb játékosokat és az elmúlt időszak legjobb megmozdulásait.

Ti szívesen néznétek streameket a Facebookon, vagy inkább maradnátok a megszokott oldalaknál?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)