Hirdetés

Fakernek az összes ösvényen tökéletesen megy a játék

|

Az SKT sztárja az alsó ösvényre váltott egy meccs erejéig a Jin Air Wings ellen, és így is lehozta a mérkőzést.

Hirdetés

Abban mindenki egyetért, hogy Lee "Faker" Sang-hyeok a legjobb midlaner a világon, de a legutóbbi teljesítménye és nyilatkozata szerint akár a legjobb flex játékos is lehetne.

Hirdetés

Az SKT Jin Air Wings elleni győztes mérkőzése után az OGN egy rövid interjúra hívta ki a csillagot, aki maga is kijelentette, hogy magabiztosan képes játszani minden szerepkört.

"Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ha mind az öt szerepről van szó, akkor nekem több a tapasztalatom, mint a többieknek. Ennek hála el tudom látni azt a feladatot, amit a helyzet megkíván."

A Jin Air elleni széria első meccsében úgy néz ki, hogy az alsó ösvényes Taliyáht kívánta meg a stratégia, mert Faker onnan vezényelte le a győztes kört. Ez volt összesen a második alkalom, hogy a játékos a saját ösvényén kívül játszott a profi színpadon.

Annyira nem meglepő egyébként, hogy nagyon szépen játszik a többi útvonalon: egy héttel ezelőtt újra megszerezte az első helyet a koreai szerveren, amihez pedig több kell a midlane ismereténél.

"Amikor soloqzok, akkor mind az 5 szerepet játszom, így itt is úgy játszottam, mintha csak leküldtek volna az alsó ösvényre. Mindig is örömmel játszottam metán kívüli stratégiákat, és ez nem fog változni a közeljövőben."

Aki lemaradt volna az említett szériáról, az itt bepótolhatja azt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)