Hirdetés

Faker visszatérése rekordnézettséget hozott a League of Legends világbajnokságának

|

A démonkirály visszatért, hogy lemészárolja a trónbitorlót.

Hirdetés

Sokéves uralkodás után az SK Telecom T1 tavaly nem vehetett részt a világbajnokságon. Faker otthonról nézte, amint a világ legjobbjai sorban estek el a DAMWON Gaming diadalmenete során, és közben az idei évre edzett. A kemény munka meghozta gyümölcsét: a halhatatlan démonkirály újra a színpadra léphetett.

A csoportmeccsek egyik legizgalmasabbja a T1 vs. DFM volt, de nem kifejezetten maga a mérkőzés érdekelte a nézőket, hiszen mindenki tudta, hogy a japán csapat az esélytelenek nyugalmával pályára lépni. A többség csak Fakert akarta látni. Ennek köszönhetően új rekord született a világbajnokságok történetében, az imént említett összecsapás 2,2 milliós nézői csúcsot eredményezett.

Hirdetés

Várhatóan ennél is magasabb számokat produkál majd az idei bajnokság, de már most felülmúlta a 2016-os, a 2017-es és a 2018-as rekordokat. Maga a találkozó ettől függetlenül is  nagyon szórakoztató volt: élmény volt nézni Faker hibátlan Azir-játékát, amit Oner (dzsungel) és Keria (támogató) gyönyörű Talon-Yuumi kombinációja egészített ki.

Őszintén reméljük, hogy a dinasztia összekerülhet majd a DAMWON Gaminggel. A két bajnoknak van mit elrendezniük egymással a csatatéren, pláne azután, hogy a DAMWON hozta el a kupát a regionális döntőben. A T1 visszavágóra készül, és nagy esély van rá, hogy ez össze is jöjjön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)