Hirdetés

Komoly e-sport lesz a Farming Simulator

|

A Giants Software elindítja a Farming Simulator League-et, miután tavaly a Farming Simulator Championship nagy sikerrel zárult.

Hirdetés

2018-ban a fejlesztőcsapat kipróbálta, működik-e a Farming Simulator e-sportként, és akármilyen meglepő is, a válasz: igen, nagyon.

Hirdetés

Ezért 2019-ben elstartol a Farming Simulator League. Tíz, Európa-szerte, többek között a Gamescom és a Paris Games Week keretében megrendezett torna legjobbjai kerülhetnek be a 2020-as FarmConra tervezett döntőbe, hogy megküzdjenek a bajnoki címért és az ezzel járó jutalmakért. A szezon 250 000 eurós összdíjazással fut. A háromfős csapatok új módban mérhetik majd össze ügyességüket a Farming Simulator 19-ben, most már nem a bálapakolás lesz a fő feladat.

Támogatóként beszállt a Logitech G, az Intel és a noblechairs is, úgyhogy tényleg komoly a dolog. Érdemes beletekerni a tavalyi döntő élő közvetítésébe, ha kíváncsiak vagytok, hogy néz ki a dolog a gyakorlatban..

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)