Hirdetés

Újabb Fortnite-játékos esett ki a FaZe keretéből, ezúttal a kora miatt

|

Az Epic Games által szervezett Fortnite-versenyekről és a Twitchről is kitiltották a FaZe tagját, akiről kiderült, hogy még nem érte el a részvétel feltételeként megszabott minimum életkort.

Hirdetés

Alaposan rájár manapság a rúd a FaZe Clanre, a csapatot egy Fortnite-játékosa mellett az egyik korábbi partnere is beperelte, nemrég pedig Fortnite-keretük egy másik tagjáról derült ki, hogy nem vehet részt a legnagyobb versenyeken, sőt, korábbi eredményeit is elvették tőle. Ennek ellenére úgy tűnik, H1ghSky1 a csapat tagja marad.

Hirdetés

A Twitchen történő közvetítés és a fejlesztő által szervezett Fortnite-versenyeken történő részvétel feltételeként a 13 évet jelölte meg életkori minimumként az Epic Games és a Twitch, így mikor kiderült, hogy H1ghsky1 még csak tizenegy éves volt, mikor idén márciusban leszerződtette a FaZe, felfüggesztették a Twitch-fiókját és az Epic is elvette az ő versenyeiken elért eredményeit.

A most tizenkét éves fiú ezért áttért a YouTube-on történő streamelésre (ahol szülői felügyelettel kiskorúak is közvetíthetnek), bocsánatot kért a nézőitől, hogy hazudott a koráról, illetve kisebb versenyeken vesz csak részt, amíg nem indulhat, immár szabályszerűen az Epic tornáin. Az ügy egyébként annyiban kapcsolódik a FaZe korábbi peréhez, hogy H1ghsky1 életkoráról és jogellenes szerződtetéséről a pert indító játékos, Turner "Tfue" Tenney szolgáltatott információkat a bíróságnak és így valószínűleg a Twitchnek és az Epic Gamesnek is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)