Hirdetés

Az év legrosszabb napján jelentett be fontos változást a világ legjobb CS:GO csapata

|

Hiába erősítették meg a hírt több oldalról, az egész világ áprilisi tréfának hitte.

Hirdetés

Tegnap rengetegen estek áldozatul a különböző áprilisi tréfáknak, amikkel a legtöbb hírportál, gyártó, fejlesztő és ismert személyiség próbálta meg megviccelni a követőit.

Hirdetés

A mókázás ilyenkor az e-sport kommentátorokat, csapatokat és játékosokat is utoléri, ezért rengeteg embernek hatalmas kő esett le a szívéről, amikor a Faze Clan bejelentése után ráeszméltek, hogy április 1. van. A szervezet hivatalos közleményben jelentette be, hogy Olofmeister személyes problémák miatt egy kicsit visszalép a versenyzéstől, és amíg minden rendbe nem jön, a jelenleg a Ninjas in Pyjamas kispadját erősítő Xizt áll be a helyére. A bejelentést szinte mindenki poénra vette, többek közt azért, mert nem is sikerült minden szót helyesen leírni a közleményben.

Aztán amikor Olof, Niko és a NiP is megerősítette a dolgot, a HLTV pedig elkönyvelte az átigazolást, akkor a rajongók érezték hogy ez viccnek már kicsit durva lenne, de még így is hitetlenkedve álltak az eset előtt. Olof is elismerte, hogy szerencsétlen volt az időzítés, de a regulációk miatt nem várhattak vele tovább, különben nem indulhattak volna a következő versenyen.

Reméljük, hogy a helyzet mihamarabb rendeződik, addig pedig sok sikert kívánunk Xiztnek, hiszen nem lesz könnyű dolog a világ egyik legjobbját helyettesíteni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)