Hirdetés

Félmillió értékű díjazással indul egy magyar Valorant kupa

|

Ha már elég magabiztosan lövöldöztök a Riot Games új játékában, nevezzetek a Valorant kupára és álljatok ki a Lenovo Legion Honvéd All-Stars ellen!

Hirdetés

Egy néhány hetes zárt tesztidőszakot követően, közel egy hónappal ezelőtt hivatalosan is elérhetővé vált a Valorant, a Riot Games 5v5-ös lövöldözős játéka, mely ügyesen merít a Counter-Strike: Global Offensive-ből, az Overwatchból, és sok más, népszerű e-sport játékból, mégis tud annyira egyedi lenni, hogy a más címekben gyakorlott profik és amatőrök áttérjenek rá.

Hirdetés

Ha ti is elsajátítottátok már az alapokat, sőt, úgy érzitek, egy versenyen is szép eredményt érnétek el, nevezzetek július 6-ától a Euronics Valorant kupára, mely július 8-án veszi kezdetét, a döntője pedig három selejtezőt követően július 25-én, szombaton lesz. E

gyebek mellett azért javasolt indulni, mert a győztes csapat tagjai egy TP Archer AX10 Routert, egy Razer Kraken headstetet és egy Razer Viper egeret tartalmazó csomagot kapnak, a második helyezettek egy Lenovo Honvéd Gamer Packkel és egy Genesis Pallad 300 laptop hátizsákkal lesznek gazdagabbak, míg a harmadikok Genesis Pallad 300 laptop hátizsákokat és Genesis 500 M gamer egérpadokat vihetnek el.

A játékosoknak a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia legjobbjaival is meg kell küzdeniük, köztük a legendás KODIAK-kal; a csapat tagjait sorra leplezik le a hét folyamán, érdemes emiatt is nézegetni a hivatalos oldalt.

Nevezés és minden további infó a fenti linken vár titeket, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)