Hirdetés

FIA GT World Championships - magyar versenyző is van a legjobb 10 európai között

|

A játékosok Gran Turismo Sportban mérkőznek meg egymással.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy Michelisz Norbert után újabb magyar tehetségek kerülnek a szimulátoros élvonalba.

Hirdetés

Miközben Bereznay Dániel a Mercedes F1-es e-sport pilótája lett nemrégiben, a virtuális versenyzős körökben jól ismert Blazsán Patrik, avagy TRL_Fuvaros a FIA GT Championships legjobbjai közé kvalifikálta magát. A Madrid Games Week keretében megtartott európai döntőben 30-an csaptak össze, és mivel Fuvaros is bekerült a legjobb 10 közé, a novemberi világbajnoki döntőn ő is ott lehet, hogy a 10 legjobb ázsiai, óceániai és amerikai versenyzővel nézzen szembe.

Májusban, a Gran Turismo World Tour 2018-as Európa bajnokságáról ezüstéremmel távozott, szeptemberben pedig a magyar csapat tagjaként ért el sikert a Nemzetek Kupáján. Szorítunk neki a továbbiakban is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)