Hirdetés

FIFA 18 - az MLS közreműködésével kerül megrendezésre egy e-sport bajnokság

|

A digitális bajnokságon az észak-amerikai liga jó néhány csapata képviselve lesz.

Hirdetés

Az e-sport hallatán a legtöbben azonnal a MOBA játékokra vagy épp a lövöldözős kompetitív mókákra gondolnak, pedig a sportjátékokat is rengetegen űzik profi szinten. A most bejelentett FIFA 18 verseny közelebb hozza egy kicsit a hagyományos sportokat a videojátékok világához.

Hirdetés

Az egyszerűen csak eMLS nevet viselő torna a legjobb USA-béli és kanadai csapatokat tömörítő, első osztályú észak-amerikai liga, a Major League Soccer, vagyis MLS partnerségével valósulhat meg. A bajnokságban játszó 23 csapat közül egyelőre 19 vesz részt az eMLS-en, és mindegyik brigádot egy-egy profi FIFA 18-játékos képviseli majd. A profik az áprilisi PAX East 2018-on küzdenek majd meg egymással, a győztes pedig kvalifikálja magát a FIFA 18 Global Series világbajnokságra.

Alább láthatjátok a csapatok valódi logóit, illetve azok eMLS-es változatait.

Ti figyelemmel követitek a FIFA e-sport szcénáját?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)