Hirdetés

FIFA 18 - pénteken összecsap a magyar és a román Pro Clubs válogatott

|

11 magyar játékos küzd meg 11 román FIFA-ssal, és ezt természetesen online követhetjük.

Hirdetés

Egyszer biztosan eljön majd az a nap, amikor valamelyik stadion gyepén 22 konzol előtt ül 22 játékos, és a lelátókat e-sport-szurkolók töltik meg, de amíg erre várunk, marad az online közvetítés.

Hirdetés

Április 27-én, pénteken 20:30-kor kezdődik a magyar-román FIFA Pro Clubs barátságos mérkőzés, melyen a két ország válogatottja küzd meg egymással. A magyar csapat a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiáról játszik, így egy légtérben lesznek, nem csak online kommunikálnak. A meccset a DIGI eSport csatornáján kövehetjük élőben, csatlakozzatok be, szurkoljatok!

Watch live video from DIGIeSport on www.twitch.tv

Márciusban a magyar válogatott csoportelsőként jutott be az ITFA Pro Clubs Eb legjobb 16-ja közé, itt Románia a saját csoportjában csak a harmadik lett. 

A csapat néhány tagjával készült riportot alább nézhetitek meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)