Hirdetés

Egy játékos kiesett a profi ligából, mert a FIFA 20 nem adott meg egy jól látható gólt

|

Azt gondolnánk, a digitális futball nagy előnye, hogy nem születhetnek hibás bírói döntések, egy hivatalos bajnokságon azonban most bebizonyosodott az ellenkezője. Kösz, FIFA 20.

Hirdetés

Az EA nagy hangsúlyt fektet arra, hogy sportjátékai évről évre komoly szereplői legyenek az e-sportéletnek, a FIFA 20 ennek ellenére még mindig jó pár hibát tartalmaz, amik megkeserítik a profi versenyzők életét. Ezúttal egy hivatalos EA versenyen, a FIFA Ultimate Team Champions Cupért folyó küzdelmek során nem adott meg egy olyan gólt a játék, amelyet képtelenség kihagyott lövésnek látni.

Hirdetés

Giuseppe Guastella a Twitteren osztotta meg, hogy azt a felvételt, melyen jól látható gólt szerzett a meccs végi tizenegyes párbajban. Ilyenkor eleve komoly indulatok szabadulhatnak fel, hiszen ha büntetőkre kerül a sor, akkor - akárcsak a rendes fociban - legalább annyira szerepet játszik a szerencse is a győzelemben, mint a tehetség. Arra viszont senki sincs felkészülve, hogy a játék hibája miatt eshet ki egy hivatalos bajnokságból:

A fenti bejegyzésben található felvételen jól látható, hogy a kapufáról a hálóba vágódik a labda, amely bármely meccsen pontot ért volna, ha viszont meghallgatjátok a kommentárt, a FIFA úgy érzékelte, hogy a játékos kihagyta a lehetőségét.

Persze más e-sport rendezvényen is előfordul, hogy valamilyen bug üti fel a fejét egy verseny közben, azonban ilyenkor a szervezők újrajátszatják az adott meccset, itt azonban úgy döntöttek, hogy a játéknak van igaza, így Giuseppe kiesett a bajnokságból. Nem ez az első érthetetlen szervezői döntés egy FIFA bajnokságon, legutóbb kő-papír-ollóval döntötték el egy mérkőzés végeredményét, miután szervergondok miatt nem tudtak egymáshoz kapcsolódni a játékosok. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)