Hirdetés

Ezek a videók segítenek, hogy jobb legyél FIFA-ban!

|

A FIFA sorozat részei is azon játékok sorába tartoznak, amiket könnyű elkezdeni, de csak sok gyakorlással lehet teljesen kitanulni.

Hirdetés

Valószínűleg közületek is sokakkal előfordult már, hogy nagy bátran leültetek FIFA-zni egy nálatok sokkal gyakorlottabb játékossal, aztán 5-0-s vereség után szomorúan kullogtatok el. Vannak apró trükkök, amiket a profik ismernek és kihasználnak, de a kezdők nem jönnek rá maguktól, de szerencsére az internet segítségével rengeteget tanulhatunk.

Hirdetés

A FUT, azaz a FIFA Ultimate Team mód még egy szinttel bonyolítja a dolgokat, azt sem könnyű kitapasztalni. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzője, Csete Patrik november során összesen 20 videóban próbált meg segíteni kezdőknek és haladóknak, FUT-játékosoknak és a FIFA 20 más módjai iránt érdeklődőknek egyaránt. Mindet megtaláljátok ebben a lejátszási listában, de alább ízelítőt kaphattok belőlük.

Ha személyesen tanulhatnátok tőle, jelentkezzetek az akadémia edzéseire, kövessétek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalát és YouTube csatornáját is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)