Hirdetés

Izgalmas hazai FIFA verseny zajlik a napokban, és még te is nevezhetsz rá!

|

Több állomásos, közel egymillió forintos összdíjazású döntővel záruló verseny indul most, melynek első állomása a Lenovo Honvéd Series következő eseménye lesz.

Hirdetés

A FIFA sorozat részei minden évben uralják az eladási listákat világszerte, és Magyarországon is nagy hagyománya van a virtuális focinak. Ha a haverjaidat már csukott szemmel is elvered, és kipróbálnád magad profik között, a HUNESZ FIFA Masters versenye neked szól!

Hirdetés

December 28-án zajlik az online selejtező PlayStation 4-en és Xbox One-on, és mindenki nevezhet, aki elmúlt már 14 éves (14-18 év között szülői beleegyező nyilatkozattal), valamint rendelkezik az említett konzolok egyikével. A PS4-esek a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia havi szinten megrendezésre kerülő versenysorozata, a Lenovo Honvéd Series részeként mérkőzhetnek meg egymással, a legjobb 4 pedig részt vehet az offline döntőben december 30-án, ahol 4 meghívottal is meg kell küzdeniük. Az első helyezett egy 60 000 Ft értékű PSN kártyát, a második egy 30 000-eset, a harmadik egy 15 000-eset kap, illetve mindenkinek járnak Masters pontok, melyeknek a továbbiakban még lesz szerepe: a szezon során összegyűjtött pontok alapján dől el, ki vehet részt a 950 ezer forintos összdíjazású, végső döntőben. 

Az Xbox One-osok online vívhatnak egymással, és Masters Pontokat kapnak, de az offline döntőre most nem tudják magukat kvalifikálni. Azért így is megéri nevezni, nem csak a móka miatt.

Ha PS4-en játszotok, itt tudtok nevezni, az Xbox One-osok pedig errefelé vegyék az irányt, a szabályok elolvasása után a narancssárga Go to Registration gombot keressétek.

Az offline döntő tehát december 30-án 17:00-tól lesz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián, melyet élőben követhettek ezen a csatornán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)