Hirdetés

A Fnatic az E3-on fog Fortnite: Battle Royale játékosokat toborozni

|

A csapat vezetősége úgy döntött, hogy a próbajátékokat a nagyközönség előtt fogják megtartani.

Hirdetés

A Fnatic egy rendhagyó módon fog tehetségek után kutatni a formálódó Fortnite: Battle Royale csapatához. A nagy múltú e-sport szervezet vezetői úgy döntöttek, hogy az E3-on tartanak egy kis erőpróbát. A jelentkezők Fnatic cuccokat nyerhetnek, de a valódi tehetségeket a csapat vezetője is tesztelni fogja.

Hirdetés

A dolog úgy működik majd, hogy Fnatic DXRacer standjánál leülhettek játszani egy Solo Fortnite meccset. Ha összeszedsz 5 ölést, akkor kapsz egy egérpadot, 10-ért jár egy Fnatic Gear egér, a nap legjobbja pedig kap egy Fnatic Gear billentyűzetet is. A standnál a Fortnite kapitány, Ettnix is ott lesz, aki az igazán tehetséges játékosokat kihívja majd egy meccsre. A sikeres próbálkozók előtt megnyílik a lehetőség az e-sport karrierre.

A kísérleti toborzóprogram nyilván nem véletlenül indul. Az Epic Games kihirdette, hogy 100 millió dollárral fogja megtolni a Fortnite versenyeket ebben a szezonban. Természetesen a Fnatic csapata is szeretne egy darabot kiharapni ebből a tortából is, ezért ez a nagy pörgés. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)