Hirdetés

Új vezetőséget és nagy mértékű támogatást kapott a Fnatic

|

A szervezet korábbi alapítója újra kezébe vette a csapat irányítását.

Hirdetés

A Fnatic a közelmúltban 19 millió dollárnyi támogatást kapott a LVL1 Group befektetőcsoportnak köszönhetően. Az összeg beérkezése után a szervezet úgy döntött, hogy új vezetőségre van szükség, és teljesen lecserélték a főnökséget.

Hirdetés

A Fnatic új feje a korábbi alapító, Sam Mathews lett. Az igazgatóság elnöki posztját a Mercedes AMG F1 korábbi vezetője, Nick Fry tölti be, míg a vezérigazgatói széket Glen Calvert, az Affectv alapítója foglalta el.

A Fnatic az új vezetőséggel és az új tőkével szeretne tovább terjeszkedni a világ különböző pontjaira, erősíteni tervezik a marketing csapatot, több terméket szeretnének bevezetni és értékesíteni, illetve több új játékosnak akarnak lehetőséget adni a kitörésre.

Egyelőre kérdéses, hogy mennyire lesz hatásos az új vezetőség, de egy ekkora múltú e-sport szervezetnél meglepő volna, ha komoly gondok lépnének fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)