Hirdetés

For Honor - akár még te is bajnok lehetsz a most indult e-sport tornán

|

Új verseny vette kezdetét, amely során a Ubisoft játékának legügyesebb harcosai küzdenek meg egymással.

Hirdetés

Még csak most folyik a rangsorolt játékmód tesztelése, de már vannak olyanok, akik meglátták a potenciált a játékban, és igyekeznek is kiaknázni azt. A nemrég indult bajnokságba ráadásul akárki becsatlakozhat, aki úgy érzi, hogy ő bánik a legjobban a karddal vagy a fejszével.

Hirdetés

Az ESL által szervezett For Honor Hero Series mától kezdve négy héten át fog menni, és minden héten új verseny kezdődik, hogy eldőljön, ki lesz az a 16 játékos, aki majd ott lehet a döntőben, a Burbankben található Intel Esports Arénában.

A versenyre bárki jelentkezhet az észak-amerikai, európai és brazil régióból, tehát ti is szerencsét próbálhattok az arénában, és talán a végén még haza is vihettek egy szeletet a 10 000 dolláros nyereményalapból.

Ha szívesen beszállnátok a mókába, akkor keressétek fel az esemény hivatalos weboldalát, ami végigvezet titeket a regisztrációs folyamaton.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)