Hirdetés

A versenyekről már kitiltották a For Honor legerősebb karakterét

|

Emberfeletti reakcióidővel sem igazán lehet megfogni a For Honor leggyorsabb karakterét, ezért az MLG szervezői úgy döntöttek, hogy kitiltják a versenyekről.

Hirdetés

A For Honor sajnos komoly problémákkal küzd, és ahhoz képest, hogy milyen nyíltan beszélt a Ubisoft az első hetekben a változásokról, azóta teljes csend van a vonalon. Több problémás karakter is van, akiket valamilyen irányba módosítani kéne, a legtöbb problémát azonban a Peacekeeper okozza.

Nemrég foglalkoztunk egy kicsit a reakcióidőkkel, a Peacekeeper legnagyobb problémája pedig éppen ehhez kapcsolódik. Az aprócska lovag light és zone attackja annyira gyors, hogy szinte lehetetlen lereagálni, ezért a biztos győzelemhez csak ezeket kell spammelni. Az elmúlt hetek tornáin elsöprő fölénnyel nyertek Peacekeeperek, ezért az MLG következő versenye kapcsán többen is jelezték, hogy nem indulnak el, mert egyszerűen nincs értelme.

A verseny szervezői gyorsan reagáltak és úgy határoztak, hogy kitiltják a Peacekeepert a versenyről. Ezt látva remélhetőleg a Ubisoft is észbe kap, és mihamarabb hozzányúlnak a karakterhez, aki jelenleg minden játékmódot dominál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)