Hirdetés

Nézd élőben a Formula-1 bahreini nagydíját, ami ezúttal egy e-sport verseny

|

Világbajnoki pontokat ugyan nem osztanak, de azért így is izgalmas lesz a futam.

Hirdetés

Történelmi lesz a mai nap a Formula-1 világában, ugyanis a szervezők úgy döntöttek, az elmaradt bahreini nagydíjat digitális formában pótolják be, azaz szimulátorokkal, egészen pontosan a F1 2019-cel fognak játszani a versenyzők, akikhez e-sport versenyzők és különféle egyéb sportágak sztárjai is csatlakoznak. 

Hirdetés

Nagyjából másfél órás adásra számíthatunk, a futam összesen 28 kört ölel fel - vagyis lefelezték a teljes távot. Természetesen nem osztanak majd itt semmiféle pontokat sem a jelenleg szünetelő világbajnokság kapcsán, de azért jó látni, hogy ha szükség van rá, akkor azért a Formula-1 is találhat magának alternatív megoldásokat a koronavírusjárvány idején. 

Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek esetleg nem tökéletes az angoljuk: a magyar nyelvű M4-es közvetítést itt éritek el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)