Hirdetés

Nyári Fortnite bulit tart az Epic Games, többféle verseny is lesz

|

A Summer Block Partyn minden népszerűbb Fortnite játékos részt vesz, megadják a módját.

Hirdetés

Az Epic Games a játék történetében először megrendezi a Summer Block Partyt, ami gyakorlatilag egy nagy Fortnite rajongói buliként debütál a nagyközönség számára. A helyszínen a legtöbb népszerű játékos megjelenik, akik egyébként két versenyen is szerepelni fognak.

Hirdetés

A rendezvény első napján, június 15-én kerül megrendezésre a legelső Creative vetélkedő, amelyben a profiknak játékosok által megalkotott kihívásokat kell teljesíteniük. A második napon, június 16-án már egy tradicionálisabb battle royale verseny lesz Pro-Am formátumban, ami azt jelenti, hogy profi/amatőr párosok küzdenek majd meg egymással.

Jegyeket 35 vagy 60 dollárért lehet vásárolni annak, aki a helyszínen akarja élni a partit, a passzív többség pedig a lényegi programokat a Fortnite YouTube és Twitch csatornáin is követheti majd. Aki pedig csak azért kattintott, hogy elmondhassa, mennyire béna szerinte a Fortnite, annak itt a kommentszekció alant, ma is hozzátehet valami értelmeset a világhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)