Hirdetés

Egy srác közel 24 millió forintot nyert a Fortnite-ban, az apja sem hagyta szó nélkül

|

Rengeteg pénzt zsebelhetett be az egyik streamer, a nézők pedig egy különleges beszélgetést hallhattak.

Hirdetés

Az Epic Games hetente megrendezi a Summer Skirmish nevű bajnokságot, amely során elég sok pénzt vihetnek haza a legügyesebb játékosok. Nemrég egy streamer óriási összeget nyert, aminek együtt örültek édesapjával az élő közvetítés közben.

Hirdetés

Reverse2k összesen 86 ezer dollárt, szóval közel 24 millió forintot zsebelt be (50 000-et azért, mert ő ölte a legtöbbet és nem nyomta le más, 36-ot pedig az ötödik helyezéséért), és láthatóan nagyon örült, még sírt is. Az örömét  csak fokozta, amikor az apjával beszélt az óriási összeg kapcsán. A fater felhozta, hogy szükség lesz valakire, aki az adóval foglalkozik, majd mikor rákérdezett a fiánál, épp sír-e, azt mondta, sebaj, ő is sírna. A szülői támogatás mindennél fontosabb. Kettejük jópofa beszélgetését pedig mindenkinek érdemes meghallgatnia.

Ti nyertetek már valamit egy játékban?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)