Hirdetés

Fortnite - az Epic bejelentette a 2019-es Fortnite World Cupot

|

Most már tudjuk, hogy mire fogják költeni a szervezők az Epic 100 millió dolláros e-sport kasszáját.

Hirdetés

A Fortnite folyamatosan növekszik, és ez a kompetitív közösségre is igaz. Nincs egy napja, hogy rekordokat döntögetett a játék a Pro/Am versennyel, az Epic Games már be is jelentette a következő e-sport kezdeményezését. Jön a Fortnite World Cup.

Hirdetés

Egyelőre túl sok részletet nem tudunk a szabályrendszerről, de a bejelentő trailerből kiderült, hogy mind a 125 millió Fortnite játékosnak lehetősége lesz küzdeni a bejutásért. Lesznek selejtezők, és különböző rendezvények melyek végül mind a World Cup döntője felé vezetnek majd.

A világbajnokság részleteit és az egész Fortnite e-sport versenyszabályzatot valamikor a későbbiekben fogjuk megkapni. Addig is készüljetek, és gyakoroljatok. Ezt már Nintendo Switchen is megtehetitek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)