Hirdetés

Fortnite - megjöttek az első részletek az őszi e-sport tornáról

|

Több mint 500 Fortnite tartalomgyártót és versengő játékost fognak klubokba osztva egymásnak engedni.

Hirdetés

Az Epic Games nem spórol: összehívtak 500 Fortnite: Battle Royale rajongót, akik több héten át versengenek majd a 10 millió dolláros versenysorozatban. Végre megtudtuk az első hét szabályait és megismerhettük a klubokat.

Hirdetés

Az 500 tartalomgyártó és profi versengőt 5 különböző klubra osztva láthatjuk majd a tornán. A Fall Skirmish csapatai a következőek:

- Bush Bandits
- Dusty Dogs
- Fort Knights
- Lucky Llamas
- Rift Raiders

A csapatok egy pontrendszerben versengenek majd, pontokat az egyes játékosok szerezhetnek teljesítményeik alapján.

A Skirmish első hete pénteken, tehát ma indul. Az első játékosok ma este 6 órakor vonulnak csatába, a második csoport pedig 10-kor kezdi a menetet. A kiválasztottaknak esélyük lesz a meccsek alatt pontokat gyűjteni "heti kihívásokban".

Az eheti próbatétel neve Squad Goal, a klubok tagjai csapatokba verődve mennek harcolni a klasszikus Squads módban, és a legtöbb ölést összeszedő csapat kap 325 pontot és 45 000 dollárt.

A meccseket a Fortnite hivatalos Twitch csatornáján követhetitek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)