Hirdetés

Fortnite - jön a kompetitív mód

|

Te vagy a leggyorsabb építő, és a fejeseket is úgy osztod, mint senki más? Hamarosan bizonyíthatsz.

Hirdetés

A battle royale műfaj önmagában is elég kompetitív, de az Epic Games fejlesztői úgy érezték, itt az ideje feljebb csavarni a tempót és összeereszteni a legjobbakat.

Hirdetés

A kiadó egy közleményben adta a játékosok tudtára, hogy hamarosan kömoly változtatások jönnek.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a kompetitív játékosok több lehetőséget szeretnének, hogy összecsaphassanak egymással. Már dolgozunk egy olyan rendszeren, ami lehetővé teszi az ilyen párbajokat, és a rajongók megkapják a hőn áhított elismerést."

A formátum részleteit egyelőre nem osztotta meg a stúdió, de elmondásuk szerint rengeteget tanultak  Summer Skirmish alatt arról, hogy hogyan érdemes belőni a pontozást és a versenystruktúrát, hogy ne szenvedjen csorbát a szórakozás, ne bonyolítsák túl a rendszert, ne legyen probléma a szerverekkel, és a versenyek integritása se csorbuljon. Jövőre indul a hivatalos Fortnite világbajnokság, addigra szeretnék tökéletesíteni a rendszert. Ebből persze azok is profitálnak majd, akik még nincsenek magas szinten, hiszen rengeteget tanulhatnak majd a legjobbaktól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)