Hirdetés

Egy kontrolleres játékos lett a második a Fortnite világbajnokság duo kupájában

|

Még hogy egy kontrollernek esélye sincs az egér-billentyűzet ellen.

Hirdetés

Tény, hogy a PC-s játékosok sokkal precízebbek bizonyos játékokban, pusztán azért, mert az egér-billentyűzet sokkal nagyobb szabadságot és pontosságot tesz lehetővé, ami különösen jól jön például a lövöldékben. Ez viszont nem tántorított el néhány embert attól, hogy kontrollerrel induljon a világbajnokságon.

Hirdetés

A legtöbben az Epic által hitelesített Logitech egereket használják, de mivel az Xbox One és Scuf Vantage kontrollerek is engedélyezettek, ketten az utóbbi mellett tették le a voksukat. Egyikük, a mindössze 15 éves Jaden 'Wolfiez' Ashman pedig csapattársával be is húzta a duo kupa második helyét, és a vele járó 2,25 millió dollárt. Néhányan persze azonnal belekötöttek a játékosba, mondván a kontrolleresek beépített rásegítést kapnak, de rengetegen üdvözölték a dolgot.

A világbajnokságon ugyanazok az in-game dolgok mennek, vagyis valószínűleg itt is van minimális célzásrásegítés, ami néhány fegyvernél jól jöhet, de a közelharcnál használt shotgunoknál és az építésnél komoly hátrányban vannak a kontrolleresek - nem csoda, hogy több mint 200 jelentkezőből mindössze 4 kvalifikálta magát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)