Hirdetés

Jótékonysági versenyen lehet kihívni a legnépszerűbb Fortnite streamert

|

Ninja rengeteg pénzt keres, de nagyon sokat elosztogat ebből. Áprilisban Las Vegas-ben egy különleges jótékonysági eseményen is részt vesz.

Hirdetés

Pár napja a Twitchen őrületes népszerűségnek örvendó videós egy interjúban elmondta, havonta félmillió dollárt tesz zsebre, és nagyon szívesen támogat alapítványokat, szervezeteket is.

Hirdetés

Épp ezért tökéletesen illik hozzá a napokban bejelentett jótékonysági rendezvény, ami április 21-én lesz a Las Vegas-i Esports Arena-ban. Itt bárki kihívhatja majd őt Fortnite-ban, és ha a játékos nyer, 2500 dollárt kap, ha Ninja nyer, ez a 2500 dollár egy általa választott segélyszervezetnek megy, és a legyőzéséért járó vérdíj a következő játékra marad. Összesen 10 meccsre kerül majd sor, így ha Tyler megnyeri az első 9 meccset, de elveszi az utolsót, a győztes 25 000 dollárral térhet haza, a segélyszervezet(ek) pedig 22 500 dollárt kapnak.

Reméljük, a későbbiekben más streamerek is belevágnak hasonlóba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)