Hirdetés

Más monitorát nézte, kizárták a Fortnite világbajnokság egyik meccséből

|

A fiatal orosz játékost ugyan nem tiltották ki a versenyről, de az adott meccsből azonnal kiléptették.

Hirdetés

A hétvégén zajlott a Fortnite világbajnokság, ami egyértelműen a fiatalok tornája volt, hiszen a szóló bajnoki címet és a vele járó 3 millió dollárt is egy 16 éves amerikai srác vitte haza. Persze nem volt mindenki ennyire boldog a nap végén.

Hirdetés

A mindössze 14 éves Mark "Letw1k3" Danilovot például kizárták az egyik meccsből, mert nem a saját monitorát nézte. Letw1k3 egy interjúban azt mondta, hogy pusztán azért fordította el a fejét, mert hallott egy hangos csattanást, és reflexből odanézett, az Epic szóvivője viszont azt állítja, többször is figyelmeztették, hogy ne a kijelzőket nézegesse, ahol a többieket mutatják.

Mivel magáról a versenyről nem zárták ki, így is megkapta a kvalifikációért járó 50 ezer dollárt, de ennél nagyobb summát is hazavihetett volna. Akárhogy is, remélhetőleg tanult az esetből, és legközelebb hasonló helyzetben inkább úgy jár majd el, mint S1mple.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)